Kace i rezervoari Osečina

Gde se nalaze najbolji proizvođači plastičnih kaca i rezervoara u Srbiji, malo je reći u Srbiji, već u celom regionu? Osečina, mesto koje je poznato po kvalitetnoj šljivi i čuvenom Sajmu šljiva, ali i plastičnim proizvodima koji se dobijaju ekstruzijom i spiralnim namotavanjem. Plastične kace i plastični rezervoari, cevi za kanalizaciju, tpadne vode, separtaori, plastični čamci, pontoni i marine, sve su to proizvodi po kojima je Osečina poznata. Sve je počelo do Krusik plastike, a kasnije se razvilo više desetina malih porodičnih firmi, ali i onih koji zapošljavaju veći broj radnika – male mini fabrike. Iz Osečine kace i rezervoari idu u celu Evropu, ali i ostale delove sveta.

Pokušavaju i u ostalim delovima Srbije da pokrenu ovu proizvodnju, ali pored najsavremenije opreme koje imaju, nedostaje im iskustvo od preko 30 godina u pravljenju ovih proizvoda u čemu su Osečanci ili Osečinci nenadmašni.

Preporučujemo sledeće proizvođače kaca i rezervoare iz Osečine

rplast.rs

kacerezervoari.com Osecina

vozdkomerc.co.rs

plasticnekace.com Osecina

rezervoarikace.rs Osecina

Vek ovih proizvoda još uvek nismo uspeli da prognoziramo, ali one koje su napravljene pre 30 godina još uvek su kao nove. Neki proizvođači daju garanciju od 50 godina.