Čiji je ovo sajt?

Da ne bi bilo previše zabune, ovaj sajt ne predstavlja i nema nikakve veze sa Osečinom. Opština Osečina ima svoj zvanični sajt, i kao što svako mesto ima dosta svojih nezvaničnih sajtova, (ukucajte valjevo.co.rs pa vidite šta dobijate) tako i ovaj sajt služi za promociju privrednih subjekata iz Osečine koji imaju svoje sajtove, jer sajt udruženja privrednika nikada nije ni radio duže od jedne godine.

Takođe zbog obima posla služi za promociju radova legalno registrovanog preduzetnika koji se bavi izradom sajtova i njihovom promocijom na društvenim mrežama.

Istorija domena osecina.co.yu i prelaz na osecina.co.rs

Kako se isti ili dotični već godinama bavi web dizajnom i redizajnom sajtova, napravio je i prvi sajt o Osečini podgorac.co.yu, zatim je 2005. registrovao domen osecina.co.yu u nameri da pravi sajt Osečine koji tada nije postojao. Kasnije opština Osečina se opredelila za domen osecina.com. Osecina.co.yu je jedno vreme bio forum, ali nije se svima sviđalo šta je pisalo na njemu pa je ukinut, jer je vlasnik imao problema. Kasnije prilikom preregistracije domena sa co.yu na rs domeni sa imenima opstina su rezervisani od strane Uprave za zajednicke poslove republickih organa, domen koji je glasio na moje ime odnosno moje poljoprivredno gazdinastvo mi je praktično otet i nisam imao pravo da registrujem domen osecina.rs. Nije moguće promeniti vlasništvo nad domenom, ali svi podaci parametri za podešavanje ostali su kod mene, tako da sam mogao nesmetano da ga koristim.

Akrivirao sam ga početkom ove godine jer nejgov autoritet značajno pomaže u promociji sajtova, domen koji je star 8 godina. Prethodno sam tražio dozvolu od nadležnih u opštini, jer taj domen nije nikada ni korišćen, smatram da je šteta da se ne iskoristi u cilju promocije sajtova.

U prilogu se nalaze podaci o registraciji domena kod DuNex 2005 firme koja ne postoji već godinama, kao i jedna od uplatnica za produžetak hostinga koja je popunjena na moje ime. Imam neku naviku da čuvam svu dokumentaciju na računaru, a mislim da računar i služi za takve stvari.

Konkurenciji poručujem da se jednostavno pomiri da sam bolji od njih, kreativnost i kvalitet rada dolaze do izražaja, jer klijente možete lagati, Google ne možete nikad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *