Muzika za svadbe

Nije baš lako pronaći dobar bend ili muziku za svadbe. Ponuda bendova je velika i svi oni kada ugovaraju poslove, to jeste svirku na svadbi obećavaju, fini su, ali mnogi svojim nastupima znaju svadbu da odvedu u neželjenom pravcu. Tako da kada planirate i organizujete venčanje morate imati u vidu da i traženje adekvatne muzike za vašu svadbu zahteva vreme.

Najbolje je ako ste već negde bili na nekoj svadbi, ili u klubu i zapazili dobru muziku, da ih kontaktirate i vidite da li su slobodni u terminu koji vama odgovara za vencanje. Iskustva možete podeliti sa prijateljima koji su već pravili vencanje i tražili bendove za svadbe.

Ipak najbolje je da prvo pogledate na netu šta ima da se nadje preslušate neke snimke, a zatim napravite neki uži izbor. Zatim proverite termine kada su slobodni, i zatim, obavezno, ali obavezno, da ih čujete negde uživo i da konačan dogovor napravite nikako putem telefona. Zakažite sastanak i dogovorite sve detalje, a najvažniji su do koliko će sati uveče svirati, i koliko će biti duge pauze koje će praviti u toku svirke. Iz iskustva velikog broja zadovoljnih mladenaca ja vam preporučujem najbolje bendove za svadbe.

Vrhunski bendovi za svadbe su:

klubmuzičara.com

Chegi bend muzika za svadbu i vencanje

Get lucky bend muzika za svadbu

Ludi kamen bend muzika za svadbu

Vivo bend muzika za svadbu

Ako je neko bio na svadbi gde je svirao jedan od ovih bendova, iznesite nam svoje utiske.